Wednesday, 29 November 2017

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN.

Assalamualaikum...

Yeahhh...mama join GA lagi..hujung2 tahun ni join GA kawan2lah kan, kita bagi support sikit kat kawan-kawan. Kalau ada rezeki dapat hadiah, takde rezeki pun takpe kita dapat eratkan silaturrahim.

Kali ni mama join GA dari Irda pulak, GA sempena bulan kelahiran irda. Mama join sebab hadiahnya menarik, buku motivasi tu, dah lama mama tak membeli buku nih, jadi kalau dapat hadiah buku ni kira bertuahlah mama

Nak join klik banner

Syarat-syarat pun mudah je jadi senanglah mama nak joinkan.

Mama suka baca blog irda sebab banyak perkongsian yang diberi, tapi mama suka baca tentang semangat irda untuk berjaya. Tinggalkan kerja yang bagi mama dah selesa la, tapi irda ni sejenis fokus pada apa yang ingin dilakukan. seronok tengok semangat irda, moga mama juga ada semangat dan keberanian macam irda. Mama doakan moga irda berjaya dalam apa juga yang dilakukan.

Jom ramai2 meriahkan GA irda ni, masih sempat lagi nih sebelum tarikh tutup.

Wassalam.

10 comments:

  1. best of luck mama. Ain pun join GA Irda jgak.

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki utk menang..

    ReplyDelete
  3. LZ join juga giveaway Irda..
    Semoga ada rezeki untuk aryanazra.. good luck!

    ReplyDelete
  4. uiii kena sawan GA ke hape ni? haha...
    Gud lucklah ek. Mana tau menang...... jangan lupa bagi 2 haha

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya Ilah.Akak ada juga yg pelawa tapi akak tak pandai lh nk masuk GA maklumlah org tua☺

    ReplyDelete
  6. good luck mama. saya pun rasa cam dah jangkit demam GA ni. nak join gak lah

    ReplyDelete
  7. as salammualaikum kak..tq akak join..good luck ya//muahh

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Maaf... Mama tak percaya

Assalamualaikum... Walaupun banyak kerja yg perlu diselesaikan di ofis tapi hari ni mama tak ke ofis sebab hari k hari graduasi & kece...