Sunday, 30 September 2018

Chocodap... InshaAllah sedapppp

Assalamualaikum...

Nyumm...nyummmm...amacam ada rasa terliur tak? Buat penggemar coklat mesti terliur ni kan..kannn... InshaAllah sedaplah hehehe. Kalau ada yang teringin bolehlah hallo2 mama.

Sajalah cuba2 nak tambah income mama ni kan cuba2 jual coklat ni haa...mana tahu ada yang teringin nak cuba ke kan, kalau nak cuba tu jangan segan2 naa bagitau mama hehehe, mama boleh pos juga, kalau nak cod area shah alam dan telok panglima garang je la hehehe.


Pilihan coklat yang ada, sedap2 semuanya tapi untuk mama yang paling mama suka almond dark chocolate lah sebab ada rasa pahit2 sikitkan. Meteor choc tu mesti anak2 suka tu berkaler2..haaa amacam ada yang berkenan dihati?


Ini harganya tak termasuk pos.. Kos pos rm10 dalam selangor luar selangor rm12. Untuk pilihan gram ni boleh mix 2 jenis chocolate ye. Chocolate ini keluaran bumiputera dan halal. Mai lah cuba.


Alhamdulillah rezeki dari Allah ada kawan2 yang sudi order. Oklah dapat rezeki sikit2 lepas buat belanja sekolah anak2 pun dah ok kan. Mama cubalah buat apa yang termampu asalkan dapat tambah apa2 yang boleh yang penting usaha rezeki semua dari Allah lan. Doakan mama ye, semoga Allah murahkan rezeki mama & keluarga.

Wassalam

6 comments:

  1. Alhamdulillah moga bertambah rezeki mama aamiin.

    ReplyDelete
  2. nmapak sedap.. inshaallah boleh cuba nanti.. smoga murah rezeki akak

    ReplyDelete
  3. Semoga bertambah rezeki kak lah & family.
    Blh jadikan gift gak ni kan..

    ReplyDelete
  4. pernah dulu nak jadi ejen ni, AA.
    tapi, tak jadik. sebab takut tak boleh beri komitmen.
    at the end, tersadai :) hi hi
    good luck ye AA. terbaik coklat ni.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. semoga murah rezeki mama..

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Hipsterudin katanya

Assalamualaikum.... Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menulis disini. Semoga kita semua sihat2 sahaja dan sentiasa dibawah lind...