Tuesday, 30 January 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP & SALBIAHM

Assalamualaikum...

Hari ni mama nak join giveway dari member blogger yang rajin travel nih, InshaAllah kalau ada rezeki mama, kalau takde pun mesti rezeki kawan2 lain yang join. Tak dapat pergi korea dapat souvenir dari korea pun jadilah kan..


Nak join klik banner, masih sempat kalau nak join nih. Syarat-syarat pun mudah itu yang buat mama join tu.

Wassalam.

7 comments:

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

positif

 Assalamualaikum Semoga semuanya sihat dan di dalam rahmat Allah swt sentiasa. Lamanya tak menulis kat sini, hampir terlupa dengan blog send...