Monday, 23 April 2018

SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

Assalamualaikum....

Hari ni mama nak join segmen dari adik comel sorang nih...terima kasih siqah jemput akak join. Ada masa ni mama join cepat2 nanti dah busy susahlah pulakkan, lagipun syarat-syaratnya pun senang sangat. mama dah buat semua syarat-syarat yang ditetapkan.

Bagi sesiapa yang nak join masih ada masa lagi ye, nak join boleh klik banner ye.


Comel aih bannernya tu kan...Segmen ni tamat pada 3 mei 2018, masih sempat ya untuk join.

Wassalam.

10 comments:

  1. TQ kak AA join segmen Siqah pula :) GOOd luck kak :)

    ReplyDelete
  2. Entri atas dengan entri ni tak sama ke weyh?

    ReplyDelete
  3. done follow :D
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Muhasabah diri

Assalamualaikum.. Walaupun handhpone dapat menghubungkan kita dengan orang ramai. sedarilah bahawa ia membuatkan hubungan kita dengan Al...