Monday, 23 April 2018

LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

Assalamualaikum...

Ya tora datang lagi..ehehe.. Kali ni mama join giveaway pulak dari blogger siqah jugak ye, hebat adik sorang ni segmen pun ada giveaway pun ada, masih ada masa ni mama joinlah mana tahu ada rezeki mama kan.


Jom3 siapa nak join boleh lagi nih sebab hadiah yang nak diberikan pun best-best nih. Bagus siqah ni nak berikan barang yang dia suka, memang sepatutnya pun begitukan kalau nak bagi sesuatu pada orang berilah sesuatu barang yang kita sayang atau yang kita suka.

Syarat-syarat giveaway pun mudah semua mama dah buat. Oh ya berkunjung ke blog siqah ni salah satu yang mama suka adalah gambar-gambar yang ada dalam blog siqah ni cantikkk je mama tengok pandai siqah ambik gambar, lagi satu mama suka baca review novel di blog siqah ni.

Wassalam

14 comments:

  1. TQ Kak AA join giveaway Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  3. Aida joim jugak ni :-)
    Good luck.

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya.. Tak sempat nk join.. Busy memanjang.. Hehe..

    ReplyDelete
  5. Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
    https://ikashoid.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
    | Blog cikmasland |
    Done follow juga #197

    ReplyDelete
  8. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Report card anak-anak

Assalamualaikum... jumaat 6 julai mama ambik cuti sebab kena ambik report card anak2, kebetulan sekolah agama dan pasti buat hari yang sam...