Roti puri

Assalamualaikum...

Dari dapur mama pagi tadi, hari ni mama cuba buat roti puri memandangkan anak-anak.suka makan lempeng. Alhamdulillah..memang anak-anak suka,makan dengan sambal bilis.


Rupa roti puri mama, ok jugalah kejadiannya tu walaupun tak nampak macam puri kat kedai mamak tu kan. Itupun anak-anak selera makan.

Ok lah itu je nak.hapdate...mama nak bercanda ditepian pantai pulak.

Wassalam

Comments

  1. Ni yang tengah-tengahnya kembung bila digoreng tu ta kak...ke PC silap :)

    ReplyDelete
  2. Sedap mkn panas2 kan, ada kuah sadin, umak aiii...melotop.

    ReplyDelete
  3. Tak pernah pulak dengar roti puri. macam mana la rasanya eh haha.
    first time dengar ni rasanya.

    ReplyDelete
  4. nampak sedap ni kak..nak resipi kak..hehe

    ReplyDelete
  5. biasa tengok kawan2 buat sendiri. macam senang je ya

    ReplyDelete
  6. Setuju buat sendiri. Bersih.

    ReplyDelete
  7. Eh, minggu ni ke yang plan pergi PD tu? ^_^ Bila nak up entrinya?

    Hahaha! Suruh orang pandai yang diri sendiri ni banyak sungguh entri tertunggak tak up-up langsung!

    Janji anak-anak suka dan sedap dimakan, tak kisahlah serupa atau tidak dengan yang kat kedai mamak, AA!

    ReplyDelete
  8. Lama tak makan.. Best kalau boleh buat sendiri kan sis..

    ReplyDelete
  9. Hish geramlah pulak tengok roti puri ni lelama. Beli kang baru tau haha...
    Nak buat, yis dah lama tu boleh guna lagi ke?

    ReplyDelete
  10. Roti puri? tak pernah pula makan. Camane rasenye yer? hehehe...kalau sejuk jadi keras kejung tak ? Hahaha...Apa2 pun, seronok bila kita masak sesuatu lepas tuh mendapat sambutan hangat dari customer cilik. Puas hati kan?

    ReplyDelete
  11. roti puri makan panas2. nak pulak time hari hujan. cicah ikan sardine hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts