Thursday, 18 February 2016

Kembali senyum

Assalamualaikum...

Lega hati mama bila tengok bidadari kecik mama ni dah tersenyum kembali..alhamdulillah, terima kasih buat yang mendoakan bidadari mama adelya azra.


Dah boleh senyum walaupun masih tak seceria biasa,tapi sudah cukup untuk melegakan hati mama ni. Tengoklah tu ambil henfon mama nak selfie qu puteh..qu puteh barulah puteh...hahaha

Moga anak-anak mama terus diberi kesihatan yang baik,demam sikit-sikit tu biasalahkan cuma sebagai mama ni rasa risau tu tetap ada. Tak sampai hati tengok anak sakit, kalau boleh nak ganti je tempat anak-anak, biar mama je yang sakit.

Ok lah...tak sempat lagi nak berkunjung ke blog kawan-kawan, inshaAllah... Ada masa mama jenguk ye.


Oh ya sesiapa yang follow blog biras mama Ira , untuk pengetahuan ira dah selamat melahirkan baby kedua, seorang perempuan, mama tak dapatlah nak share gambar baby, cuma share berita gembira je, apa-apa nanti tunggu ira update ye..


Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad.

Wassalam

7 comments:

  1. alhamdulillah... moga trs sihat walafiat semua hendaknya...

    ReplyDelete
  2. Laaa si kecik ni x sihat ke. Alhamdulilah dh beransur pulih. Musim x menentu skang ni kan kak.

    Alhamdulilah dh bertambah sorg lg anak buah akak.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    Dah kembali sihat lya ye..
    Semakin manis senyuman tu..

    ReplyDelete
  4. Hihi... selfie Qu Puteh ye sayang.
    Ini yg buat auntie nak senyum sendiri.
    Patutlah tangan tu dok kat pipi aje:)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ,dah sehat ya budak kecik tu....dah boleh wat selfie lagi...tentu lega hati mama kan.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah sihat..budak2 biasalah demam..tp benda yg biasa tulah selalu buat kita risau kan..

    ReplyDelete
  7. Demam ke si kecik tu....alolo
    Mak manalah yg tak lega anak dah sihatkan Azra.
    Seronoknya ada biras blogger jugak

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...