dah lama tak berkurung


assalamualaikum...

sejak dua menjak nih baru akak perasan..
hahaha dah lama rupanya akak ni tak berbaju kurung,
tengok dalam gobok buruk tu pun dah takde baju kurung..

sebenarnya sekarang akak lebih selesa berjubah atau berdress
tapi lebih suka pakai dress yg nursing punya, selain senang nk bf.. selebihnya terasa mcm princess ahahaha...princess ke??? bukan queen ke?? hehehe
apa-apa je la ye yg penting keselesaan, buat masa sekarang memang selesa pakai baju mcm tu..
pegi keje pun pakai dress jugak..senang nak pump susu..
apatah lagi skrg dah ada tailor yg bole jahit baju akak...seronoklah dibuatnya 
nak menjahit sendiri masih tak kesampaian sebab si bidadari kecik tu sangat manja nak melekat je dgn mama dia ni 24jam kalau boleh...

akak siap design baju mcm mana akak nak,siap lukis tu bagi kat tailor..
kakak akak dah malas nak jahit dress, so terpaksa la cari tailor lain,
dah cuba dan sedap pakai, jadi bole la diteruskan..hehehe
tak agak-agak design sendiri baju konon..ala design biasa-biasa je, tiru design yg sedia ada yg berkenan di hati...hehehe



(imej dr en.google)

tengoklah ni..hai dulu-dulu berangan nak jadik princess,
tapi design baju akak takde la macam disney princess ni..hehehe
saja suka tengok karektor princess2 nih...cumil sangattt
(akak dah x cumil nak pakai dress mcm princess ni...)

hoih dah terlebih bebel lak hari ni...
pening kepala pasal keje,dah nak raya semua nak siap cepat..
pening..pening...

oklah ye...nanti akak sambung membebel lagi

wassalam



Comments

  1. Wah..mesti koleksi dress akak banyak ni. Saya ada 3 helai je. Itu pun pakai masa ada majlis je. Lemak kat perut ni buat saya malu nak oakai selalu

    ReplyDelete
  2. akakkkk majok dgn akak lambat bgtau ada blog sobsobsob

    sama la kita sejak bf anak ni xpernah lagi buat baju kurung. duk buat jubah dgn dress yg senang bf baby je hikhikhik

    ReplyDelete
  3. saya pula yang tak pernah pakai dress
    almari penuh dengan baju kurung aje

    ReplyDelete
  4. ira pun suka tgk org pakai dress.. tp lemak kat perut menyebabkan ira x jd pakai.. klu peknen baru pakai kot..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts