abang nak kek

assalamualaikum semua
gara-gara abg adam yang suka sangat makan kek..pastu hari-hari dok minta nak makan kek.
mama yang malas nak membaking gara-gara wayar ovan yg telah diputuskan maka mamanya ini pun membuat keputusan utk mebuat sesuatu yg mudah ala-ala kek utk abg adam...hehehe
tapi memang puas hati la bila buat je abg adam makan habis sebekas, siap puji-puji lagi
"mmmm...sedapnya kek mama buat,nanti mama buat lg ye"
abg adam..kdg2 memang manis mulutnya.
berbunga-bunga hati mama bila mendapat pujian.
pada hal mama buat benda simple je,semua org pandai buat..pejam mata pun boleh buat...
hehehehe..tp mata mama tak pejam ye, sbb tangan bersilang-silang membuatnya
sbb si kenit adelya dah bising2 kat ruang tamu sorang-sorang,
dalam kalut bersilang kaki tangan..siap jugak la..
tadaaa...
 
 
 
 
 
 
 
inilah hasilnya...hehehe
dah tinggal sikit dikerjakan dik abg adam...
seronok mama tgk..tak kisah lah bersilang tangan membuatnya asalkan anak-anak suka...
kembang setaman dah hati mama ni bila mendapat pujian dari abg adam.
yang akak buat tu cracker cream cheese jek...hehehe
nanti boleh buat lagi tu, kata en.azmi nanti balik kg boleh la buat..
"ishh taknak la org, adik2 kat kg tu lagi terer membaking dr org"..hehehe itu ayat akak ye, ayat org malas nak buat..tapi mmg betul pun adik2 ipar akak lg terer memasak dr akak...
malu kot nak memasak kt kg...ada tak ada, akak duduk bersila je makan...hahaha
hari ni last keje,esok dah start cuti..seronoknya 
ok la terima kasih sudi baca, jumpa lagi nanti ye..inshaAllah
ada yg tak sempat akak singgah ke rumah tu maaf ye,sbb bizi sikit siapkan keje maklum la nak cuti lama...hehehe
wassalam

Comments

Popular Posts