Tuesday, 28 November 2017

DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

Assalamualaikum...

Pagi ni mama rasa ceria je hehehe bila dengar berita Fazura dan Fattah dah bernikah..ehhh mama sukalah Fazura tu cantik sangat, suka Fazura ye bukan Fattah.

Disebabkan mama rasa gembira mama nak join GA hari, tu diaaa join ye bukan mama yang buat GA hehehe.. Dah lama tak join GA ni jadi kali ni mama joinlah, mana tahu ada rezekikan.


Kalau nak join klik banner ye

Hadiah menarik wehhh.. tengok tajuk GA pun tau dah hadiahnya apakan. Ini kalau mama sendiri nak beli memang taklah kot kan, jadi join GA ni mana tahu ada rezeki mama kan. Jom ramai-ramai join jom, kalau takde rezeki mama mungkin rezeki kawan-kawan.

Wassalam.

12 comments:

  1. wah..goodluck Mama! n tahniah Fazura dan Fattah Amin jugak

    ReplyDelete
  2. Good luck kak. Memang menarik hadiah dia. Ana pun x sanggup nk beli duckie tu. Hehe

    Yeahhh sep sikit. Minat fattzura tu. Sama padan. Semoga berbahagia selamanya.

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki utk menang GA kali ni.
    Ira pun suka tgk fazura sbb dia cantik sgt.. Nmpk lembut je dia..

    ReplyDelete
  4. Hadiah misteri memang menarik.. All the best ye sis..

    ReplyDelete
  5. wah kalau dapat hadiah GA ni bawaj tidur ni. hihihi

    ReplyDelete
  6. hai sis! kite dh join jugak! follow blog kite jugak ok..

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  7. From the same ga, done follow your blog ^o^
    Good luck tau
    http://mija-blur.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizattynia.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan 😍 Dari GA yang sama, all the best ! Follow sini jugak ~

    http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/11/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  9. Fatina singgah dari GA yang sama :)
    Good luck ya.

    Fatina

    ReplyDelete
  10. Hana singgah dari segment yang sama ^^ Good Luck!


    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/duck-giveaway-by-blog-nadiaizzatynia.html

    ReplyDelete
  11. AA thank you join . Insyaallah if rezeki AA antara satu mungkin menjadi milik AA <3

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Kisah cuti 4 hari..ijab qabul maklang & paklang

Assalamualaikum... Cuti 4 hari kemanakah kita? ni mama nak cerita cuti 4 hari mama hari hahaha..bertabahlah baca sebab berjela panjangnya,...