Friday, 2 December 2016

Dah sampai pun

Assalamualaikum....

Dah sampai pun hadiah dari mak hainom okjer. Balik tadi en.azmi hulur sampul " bukan dari pemaju ni kan" kata en.azmi. Maklumlah mama bagi alamat rumah baru...haa orang pertama tu tau alamat rumah baru mama ni...ada makna tu bagi alamat rumah nak minta datang tolong kemas rumah yang masih bersepah tu haaa..


Tak sabar nak cuba nih, tapi bersabar dulu sebab mama sekarang dalam perjalanan ke sepang pulak, ada taklimat sampai hari ahad nanti.

Terima kasih hainom sudi bagi hadiah ni pada mama, teruja iols tau, dah lama juga tak dapat apa-apa dari member blogger, mana nak dapatnya tak rajin join apa-apa kan. Oklah terima kasih sekali lagi. Doakan mama sekeluarga selamat pergi dan kembali.

Tak dapat nak tulis banyak-banyak dalam kereta yang sedang bergerak nih.


Wassalam

12 comments:

  1. Tahniah kak. Berjaya dapat sesuatu dr berblog ni rasa seronok sgt kan.. kita suka suka je, tetiba dpt hadiah. Syokla ye.. dh pun masuk rumah baru..

    ReplyDelete
  2. Ira pun dpt hr ni.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Tahniah AA...
    Gigihnya dia menaip dlm kereta!

    ReplyDelete
  4. Seronoknya dapat true friend dari blogging :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  5. Wahh da smpai.. Tahniah.. X sabar tgu unni punya

    ReplyDelete
  6. Assalam ilah...Tahniah lah dah dapat hadiah,semoga persahabatan alamaya berkekalan.Dah lama akak xsinggah mengomen dengan keadaan akak sekarang jadi silent reader je ....

    ReplyDelete
  7. Akk pun daj dpt, tp blm sempat buat entri juga ni.

    ReplyDelete
  8. wahhh,bestnya dapat hadiah.bolehn ye kak menaip dalam kereta..:)

    ReplyDelete
  9. Alamak malu pulak mak hihi...
    Terima kasih Azra sudi terima benda yang tak seberapanya tu.
    Lepas ni jangan terkejut tau tetiba mak sampai depan pintu rumah. Tapi bukan nak tolong kemas, nak skodeng deco maklumlah rumah baru ....

    ReplyDelete
  10. Tahniah! Sebelum pakai simpan dalam peti sejuk dlu. Lepas tu memang sedap je bila letak kat muka :D Enjoy your home spa!

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...