doc vs orang sekeliling

Salam semua....
sekejap je dah 9 syawal hari ni kan, masih dlm mood raya ke? hehehe...
akak sekarang tengah berdebar menunggu hari esok,
apakah keputusan check up pada hari esok?
walauapapun akak tetap redha....
yang sebenarnya..akak nak cakap pasal jantina baby pun akak taktau, dah confius sebenarnya nih..kikiki
melihat dari hasil scan dokte setiap kali pegi check up,dokte cakap baby girl, tapi takde la nampak jelas sangatkan, sbb scan biasa je, akak tak buat pun 4D scan tu..pun begitu takde la akak menaruh harapan yg tinggi sangat dgn hasil scan dokte tu,sebab semuanya pun ketentuan Allah kan.
tapi dari cakap2 org sekeliling yg lebih berusia dekat opis akak ni..bila diorang tengok perut akak diorang kata baby akak nih lelaki.
pastu sesapa yg pernah mengandungkan baby girl pun kata anak akak ni boboy sebab diorang kata muka akak tak kembang pun,perut akak pun bulat jek,sebab diorang kata kalu mengandungkan baby girl muka jadik kembang,pastu perut pun besar lain macam tak bulat macam perut akak ni ha...
jadi akak dah konpius disitu..mana satu yg betul nih????
soooo....
orrrr....
sama-samalah kita tunggu ye...heheheh
 
tapi takpe..itu bukan masalah besar bg akak..sbb akak tak kisah apapun jantina anak nih,
apa yg lebih penting akak dapat melahirkan anak ini dengan selamat nanti..
dan apa juga keputusan check up esok sama ada normal ada bedah akak tetap redha...
mungkin kali ini rezekinya lain kan..
semakin dekat harinya semakin berdebar rasanya,walapon ini dah kali ke 3, tp perasaan berdebar tu tetap ada...semoga segala urusan dipermudahkan...
wassalam

Comments

Popular Posts