dian nak juga tu

Salam semua..
diharap semuanya sihat2 hari ni ye..
dah tengah hari nih? dah makan belum? akak tengah makan nih..eceh itupun nak bgtau ye..
kalu kawan update blog ke,buka fb ke kat rumah ada tak yg tolong join sekali?
hmm..macam akak nih,mmg konpom ada yg join punya,kita menulis,dia pun sibuk nak tekan2 jugak..
itu yg kadang2 satu entri amik masa satu hari nak siap,kalu ada masa lebih,siap taip entri banyak2 pastu publish hari2..tapi sekarang ni mcm kurang lak buat entri akak nih,mood kadang2 tak mari lorr..
tengoklah niiii....
si kenit nih..bukan setakat nak tolong taip,siap dia naik lg duduk atas laptop tu...
aduhai..jari lak takleh duduk diam,ada la yg dah tercabut huruf kat keyboard tu,adrien punyer keje..
sabor je lah akak nih..
macam pandai je dia tau..menekan itu ini,kalu dapat enpon pun sama sekarang nih,berebut dgn abg adam, abg nak amik dia bawak lari,al-maklumlah dah terer berjalankan,siap lari sambil jerit2 tu tak bg abg amik enpon kat tangan dia..tu baru kecik lg,dah besar esok akak taktau la macammana lg kerenahnya..
tak kisahlah kan asal bahagia...
wassalam

Comments

Popular Posts