setahun sudah

Salam semua...
terlambat sudah entri untuk adrien nih..
09 disember 2012
genap sudah usia adrien setahun..gambar pun sempat amik malam tadi je..omak bizi mengutip buah2an masa kat kampung,plan nak sambut kat umah tok pun tak menjadi sebab semua pun bizi..apaknye bising kata omak letak gambar tak comeyy..eh comeyy aper,kalu harap apaknyer konpom langsung takde gambornye ye...
setahun dulu masa sakit nak bersalin adrien nih,akak masih semangat keje ok,nak abiskan sisa2 keje sebelum bercuti,maklumla omaknyer giler keje,sakit2 pun nak keje jugak.pada hal masa tu dah sakit contraction mula terasa,merah2 muka menahan sakit..hehe,tak sangka akak mampu tahan sakit tu dari pukul 5pg hingga 2 pg berikutnya baru pegi spital,sampai spital nurse cek jalan dah 8cm,ha tunggu doktor datang terus push jek..terasa hebat lak akak waktu tu..hehe,ye la mampu menahan sakit tu,pukul 4pg mula push pukul 4.21pg lahirlah adrien aryan bin azmi..terasa sangat2 lega..
semoga adrien menjadi seorang yang beriman dan beramal soleh
 membesar dgn sihat,bijak dan sempurna akhlaknya.
menjadi insan yang berjaya didunia dan akhirat.
wassalam

Comments

Popular Posts