preggy momma

assalamualaikum 
 
 
ye kawan2 sihat? arini saja nak bgtau gud news utk aku & family,eceh tu pun nk bgtau org yerr..heheh
hari ni utk konpomkan betul ke aku peknen,aku ajak en.azmi g klinik(pd hal aku da test senirik kat umah).aku g ke klinik soraya kat sek.3, mcm biasa aku mmg malas nak ke klinik kat sek.7,bkn apa aku malas nk menunggu lama2.td kat klinik soraya tu kejap je x smpi setengah jam aku kat situ.
kul 9 smpi 9.20 da settle.
alahai doc nye muda lg, cumel lak tu,stylo lg,apa yg aku suka kat sini sumer doc pompuan.check up kat sini dulu nti dkt2 nak due baru g daftar kat DEMC,ntah la aku selesa kat situ.bkn la aku ni byk duit sgt ye kwn2 smpi bole g spital swasta,tp tau je aku peknen,da start kumpul duit yer utk bayar bil spital,(mgkn t'paksa batalkan niat utk g b'cuti ke bandung..isk3) xpe la byr lbh sket asalkan aku n anak selesa,lgpun en.azmi bole tggu aku s'pjg masa,xde la kena dok spital sorg2.
kali ni aku mmg b'doa agar aku peknen,bkn apa umur da makin meningkat klu bole sebelum umur 35 aku nak la tambah anak,tupun klu ada rezeki Allah nk bagi.alhamdulillah Allah makbulkan doa aku kan.
mmg ngeri kalu ingat waktu2 nk melahirkan adam dulu tp lupakan dulu soal tu,sakit rasanya lain2 kan..
harap2 kali ini aku mampu bertahan..ngeh3,cuma peknen kali ini aku rs cpt penat lak.
aku bgtau kat sini je malas nk bgtau 1 opis yer(maklum akak kan glamer,sumer org nak tau perkembangan..eceh ditimpa perasaan lak aku..kui3),nti sumer org bole tgk bila pewot aku da besorrr...
kawan2 doakan aku yer,semoga sumer selamat ye.


.wassalam

Comments

Popular Posts