Wednesday, 16 November 2016

Sibuk sangat ke?

Assalamualaikum...


Nahhh...nak bagi bukti kononnya mama busy kikiki..ya sibuk jugalah kadang balik pukul 8, kadang pukul 9..ok la kan yang penting masih ada kerja untuk dilakukan. Itu baru sikit borang kadang penuh meja kiri kanan.

Itu yang kadang tak sempat nak jenguk kawan-kawan, kadang teringin nak jenguk tunggu juaat la sebab rehat panjang. Whatsapp pulak, kadang tertinggal keretapi, beratus mesej orang dok bersembang. Kalau yang sembang tu mama nyampuk juga la, kalau yang share info tu sekadar tunjuk jari je hahaha walaupun sebenarnya mama tak suka nak bagi icon jaru je bila orang share apa-apa info, ye lah kan orang share untuk kebaikan sekurang-kurangnya nak ucap terima kasih.

Dalam kesibukan moga perancangan semuanya akan berjalan lancar, moga akan hadir bantuan disaat-saat akhir ini..inshaAllah.

Wassalam

14 comments:

  1. Wow!! Banyaknya.. Hehehe..
    selamat berusaha..

    ReplyDelete
  2. Wah.. banyak tu dokumen kerjanya.. moga dpt disiapkan dengan baik.. moga anak2 memahami dan bekerjasama d saat kerja kita banyak kan..

    ReplyDelete
  3. perkkkh kak... baik2 kang tertimbus kang

    ReplyDelete
  4. Kalau dah gitu gayanya bersusun, memang sibuklah tu, AA. Tak boleh nak dinafikan lagi. Kalau dah sibuk tu memang tak boleh nak buat apa walaupun ada aje niat di hati tu nak jenguk blog kawan-kawan dan update entrikan!

    Takpalah, nanti-nanti bila tak sibuk datanglah singgah. Blog buka 24-7 ^_^

    ReplyDelete
  5. mak aii...memang betul2 busy ni klu begini AA...hihi..bertimbun file-file tu.. bila lah nak habis.. :)

    ReplyDelete
  6. Bnyknye borang..
    Ada borang cik imah skali ke tu?hehe..
    Semoga dipermudahkan segala urusan.. urusan kerja & pindah rumah..
    Maaf sbb xdpt tlg masa kak lah pindah nnt..

    ReplyDelete
  7. kami kat sini pun berperang nak closing acc..
    penin2..

    ReplyDelete
  8. Ni mmg betul betul sebok ni dah mcm icon lat WA jer. Peace no war haha ....
    Oklah mmg terbukti sebok tu nampaknya

    ReplyDelete
  9. wahhh banyak betul..bertabah yer kak..heheee

    ReplyDelete
  10. Wah... memang sibuk sesangat gamaknya tu... moga segala urusan dipermudahkan Allah... amin...

    ReplyDelete
  11. kadang seronok sibuk ni. kita tak sedar masa berlalu. seronoknya boleh OT, boleh tambah duit sikit2. dulu kira suka OT. tapi sejak kerja LPP mana boleh OT dah huuuuu

    ReplyDelete
  12. Wahhh tggi nya..sibuk sgt tu..keje apa ni 😬

    ReplyDelete
  13. samalah....
    mmg bz sgt..
    jd kena fokus pd kerja dulu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...