i need some rest

Assalamualaikum...

pinjam pic en.gugel

Keletihan dan kelelahan melalui hari, cepatlah semua ni berakhir mama perlukan rehat, rasa macam perlu manjakan diri pergi ke spa..ecehhh, tak tahulah nak ketawa atau menangis tapi alhamdulillah setakat ini masih mampu tersenyum dan ketawa..hehehe


Tinggi-tinggi gunung kinabalu, tinggi lagi cintaku padamu...eewaahhh

Short vacay hari tu tapi tak sempat nak story mory lagi,mama tak mampu nak perah idea untuk mengarang tentang cuti-cuti tu lagi sebab otak penat fikir menda lain..ohh nampaknya mama perlukan rest nih. En.azmi mungkin kita perlukan buku merah untuk tenangkan fikiran..hehrhe

Kawan-kawan pun mama tak.sempat nak.jenguk.baca cerita.


Wassalam

Comments

  1. Selamat berehat. Rest cukup2 ye.

    ReplyDelete
  2. Wah, penat sungguh nmpknya tu, rehatlah bila ada kesempatan

    ReplyDelete
  3. Wow.. Romantiknya!!!
    Rehat la.. Take your time..

    ReplyDelete
  4. Selamat beristirehat sis..
    Gambar tu ohsem sangat!!!

    ReplyDelete
  5. Wahhhhhh....jelesnya gambo tu! Nak suruh Pak Jilap angkat rasanya kena makan berapa tahun jugak ni. Nak kena kuruskan badan dulu hihi....

    Amboiii diam diam berjalan tak ajak orang ek.

    ReplyDelete
  6. Hujung minggu ini rasanya peluang terbaik utk rehat AA
    Rehat secukup-cukupnya inform pada anak-anak dan en Azmi juga.

    ReplyDelete
  7. lawa gambar tu! Ada peluang nanti rehatlah ye..

    ReplyDelete
  8. kebetulan aryanazra, esok pagi aida da ada apoinmen urut badan kat spa :)
    badan ni da dahaga kan urutan manja.
    dok keje. memang letih!

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts